Попереду складна зима: чи буде Одещина зі світлом, теплом та водою

Фахівці ДТЕК Одеські електромережі замінили застаріле електрообладнання на більш потужне

З наближенням зимового періоду ДТЕК активно веде підготовку до складних погодних умов на Одеській області. Компанія завершила реконструкцію 11 ключових енергооб'єктів, які відіграють важливу роль у забезпеченні електропостачання 37 об'єктів критичної інфраструктури та понад 60 тисяч клієнтів. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі. 

Під час оновлення енергосистеми, фахівці ДТЕК замінили застаріле електрообладнання на більш потужне та сучасне на 11 високовольтних та розподільчих об'єктах. Оновлені силові трансформатори, ввідні комірки та інші компоненти системи забезпечать стабільність електропостачання об'єктів соціальної інфраструктури та десятків тисяч мешканців регіону.

Ми реконструювали підстанції та розподільчі пункти, проклали повітряні та кабельні лінії напередодні зими. Завдяки цьому ми знизили аварійні ризики та підвищили надійність роботи електромережі 110 та 10 кВ. Це допоможе забезпечити надійним електропостачанням 37 об’єктів критичної інфраструктури, серед яких 13 лікарень, 16 котелень та 8 об’єктів водопостачання та водовідведення, а також домівки 64 тисяч клієнтів по всій області напередодні зими, яка за пронозами експертів буде складною, – зазначив генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв.

Додатково, будівництво 25 кілометрів повітряних та кабельних ліній високовольтних і розподільчих мереж підняло рівень надійності електропостачання в регіоні. Загальні інвестиції в оновлення енергетичної інфраструктури перевищили 70 мільйонів гривень.

Нагадаємо, опалюваний сезон в Одесі цього року розпочнеться з понеділка – 13 листопада. Відповідне розпорядження вже підписав міський голова Геннадій Труханов. Який тариф на тепло – читайте в матеріалі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися