На Одещині водій напідпитку наїхав на підлітка: в якому стані зараз дитина

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі. Там, нетверезий водій наїхав на підлітка. Унаслідок аварії дитина отримала закриту черепно-мозкову травму. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

ДТП сталося вчора у селі Троїцьке Любашівської територіальної громади. За інформацією правоохоронців, водій автомобіля “FORD TRANSIT”, рухаючись вулицею Незалежності, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та наїхав на 16-річного місцевого юнака, який йшов узбіччям дороги у попутному напрямку.

Потерпілого підлітка негайного госпіталізували. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та політравму.  Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був нетверезим.

“Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження  слідчі помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку судових експертиз. Проводяться інші слідчі дії”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що водія вантажівки, винуватця страшної Дорожньо-транспортної події (ДТП) на трасі "Одеса – Рені", унаслідок якої загинули 6-річна дівчинка разом із батьками та бабусею, вирішили судити. Ювенальні прокурори Одеської обласної прокуратури внесли до суду обвинувальний акт на чоловіка і висунули звинувачення згідно ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися