Знову ж на ті самі граблі: на Одещині вдруге викрили чоловіка в наркозлочинах

Правопорушнику загрожує ув’язнення

Жителя Одеського району другий раз протягом року викрили у наркозлочинах. Минулого разу суд дав можливість правопорушнику виправитися на волі. Цього разу йому загрожує ув’язнення. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Декілька місяців тому житель Усатівської сільської громади був засуджений за незаконне придбання та зберігання наркотиків. Втім нещодавно, поліцейські знову викрили його у скоєнні аналогічного правопорушення. Чоловіка правоохоронці зупинили в одному з парків у Хаджибейському районі Одеси та виявили при ньому 11 згортків з особливо небезпечною психотропною речовиною PVP, обіг якої заборонено, що підтверджено висновком експерта.  

Зі слів чоловіка, він придбав її в інтернет-мережі через один із мобільних додатків, отримав “закладкою” та зберігав для власного вживання без мети збуту

“Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини у великих розмірах без мети збуту протягом року після засудження за цією статтею. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 85 тисяч гривень або позбавлення волі на строк до трьох років. Поліцейські встановлюють канал потрапляння психотропу до підозрюваного. Слідство триває”, - зазначила слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 старший лейтенант поліції Юлія Іванова.

“Коментарі” писали, що в Одесі інспектори патрульної поліції затримали закладчика, у якого виявили 148 згортків з наркотичною речовиною. Так, в суботу вдень, патрулюючи Київський район міста, інспектори звернули увагу на двох чоловіків, які, побачивши службовий транспортний засіб, різко змінили рух, намагаючись їх уникнути. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися