На Одещині чоловіку, який вбив на очах у дітей собаку, повідомили про підозру

Свою вину чоловік визнав

Правоохоронці повідомили про підозру у жорстокому поводженні із собакою місцевому жителю Березівського району, який вбив тварину на очах у дітей. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі. Про це  повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, наприкінці жовтня до поліції звернулась жінка, яка розповіла, що правопорушник підійшов до дітей, які грали на вулиці з їхнім дворовим псом. Чоловік почав дражнити собаку, через що той почав поводити себе агресивно. Згодом правопорушник взяв собаку за задні лапи та почав бити головою об дерево. Собака отримала несумісні із життям поранення. 

Поліцейські встановили його особу та місцезнаходження в ході досудового розслідування. Він визнав свою провину.

“Після проведення судово-медичної експертизи, слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у жорстокому поводженні з твариною, що належить до хребетних, вчиненому у присутності малолітніх. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 299 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Слідство триває”, - повідомила старша слідча відділення поліції № 1 Березівського районного відділу поліції Оксана Фіткаленко.

Раніше “Коментарі” писали, що місцевий мешканець одного із сіл Саф’янівської територіальної громади виявив на власному паркані повішаного безпритульного собаку, якого він підгодовував. Про жорстоке поводження з твариною правоохоронцям сповістив староста села. Зазначимо, що співробітники територіального підрозділу поліції розпочали досудове розслідування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися