На Одещині п’яний водій не впорався з керування: в результаті постраждала дитина

В організмі водія виявили 2,59 проміле алкоголю

Наразі правоохоронці розслідують обставини аварії в Одеському районі, унаслідок якої постраждала трирічна дитина. ДТП сталася увечері в селі Троїцьке. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля “BMW” рухався до села Яськи. Керманич  не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем “ВАЗ”. 

В результаті аварії постраждав  трирічний син водія “ВАЗу”. Дитину негайного госпіталізували. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та закритий перелом правої стегнової кістки. Поліцейські також з’ясували, що водій “BMW” був напідпитку, в його організмі виявили 2,59 проміле алкоголю. Другий водій був тверезим.

“Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що поліцейські Одеси направили до суду обвинувальний акт стосовно одесита, який був винний у дорожньо-транспортній пригоді біля Ізмаїла та травмував місцевого мешканця. Ця аварія відбулася в липні цього року на автодорозі, яка сполучає Одесу та Рені. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися