Тепло стане не одразу: коли у квартирах одеситів зігріються батареї

В Одесі стартував опалювальний сезон

Від учора, 13 листопада в Одесі стартував опалювальний сезон. Наразі триває процес підключень котелень по місту. Про це повідомила директорка КП "Теплопостачання міста Одеси" Ганна Позднякова.

Наразі в Одесі під'єднано 70 котелень, які забезпечують соціальні об’єкти теплом. Від сьогодні розпочали підключення великих районних котелень. 

Ми розпочали 13 листопада з підключення об’єктів соціальної сфери. Це школи, садочки, лікарні. Цей процес досі триває. В другу чергу будуть підключені житлові будинки. Ми працюємо, все буде поетапно. Як завжди цей процес займе близько 10 днів. В будь-якому випадку всі будуть з теплом, – зазначила Ганна Позднякова.

Крім того, директорка КП "Теплопостачання міста Одеси" звернулась до керуючих компаній, ОСББ, ЖБК із закликом відкривати засувки на будинках. Це необхідно для того, щоб котельні якомога подали тепло у квартири. 


Тариф на тепло  

У новому опалювальному сезоні 2023-2024 років тариф на тепло для населення не підвищуватиметься. Це стало можливим завдяки тому, що Кабінет Міністрів України продовжив дію спеціальних обов'язків на ринку природного газу до 15 квітня 2024 року. Це означає, що компанія "Нафтогаз" і надалі продаватиме газ постачальникам тепла для населення за фіксованою ціною. Цей тариф був встановлений Кабінетом Міністрів України задля забезпечення стабільності цін на тепло для населення в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, в Одеській обласній військовій адміністрації назвали орієнтовні дати початку опалювального сезону в містах області. Подивитись їх можна за посиланням


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися