Викрали гроші, телефон, їжу та алкоголь: на Одещині судитимуть правопорушників за крадіжки

Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

На Одещині судитимуть чотирьох жителів Білгород-Дністровського району за крадіжки. Поліцейські зазначили, що правопорушникам загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за інформацією поліції жінка з Татарбунарської ОТГ обікрала будинки двох односельчанок. Правопорушниця залізла всередину через вікна. Загалом жінка привласнила гроші, забрала продукти з холодильника та алкоголь. Вже наступного дня поліцейські викрили правопорушницю, але вона встигла вжити всі продукти, а гроші – витратити на власні потреби.

Інший випадок стався в Татарбунарах. Там, чоловік обікрав місцеву крамницю побутових товарів. Упевнившись, що його ніхто не бачить, він викрав з прилавка бездротові навушники та два павербанки загальною вартістю майже 700 гривень.

Ще один правопорушник, житель села Випасне Мологівської територіальної громади, викрав у знайомого телефон. коли вони разом відпочивали на застіллі. 

А хлопець селища Сергіївка, перебуваючи на причалі Шаболатського лиману, побачив, що жінка залишила свою сумку без нагляду, витягнув з неї мобільний телефон 

“Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігурантам обвинувачення, в залежності від скоєного, у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану, зокрема повторно, у тому числі і поєднаних з проникненням у житло, за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникам - позбавлення волі на строк до восьми років. Досудові розслідування завершено, обвинувальні акти правоохоронці вже направили до суду”, - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися