На Одещині нетверезий водій не впорався з керуванням та перекинувся в кювет

В результаті ДТП травмувалось троє людей

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі, унаслідок якої травмувалися троє громадян. ДТП сталася вчора, 14 листопада, на автодорозі сполученням Вінниця – Турбов - Гайсин між населеними пунктами Бочманівка та Ставрове. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
За попередньої інформацією правоохорнців, водій автомобіля “ВАЗ” рухався в напрямку села Ставрове. Керманич не впорався з керуванням і з'їхав з проїзної частини дороги в кювет,
В результаті аварії травмувалися троє людей: водій та два його пасажири. Лікарі негайно госпіталізували потерпілих. Вже в лікарні водію медики діагностували перелом п’яткової кістки, одному пасажиру — перелом лівої ключиці, а другому — закриту черепно-мозкову травму і травму грудної клітки.
Перевірка водія на стан сп'яніння за допомогою газоаналізатора показала 1,2 проміле алкоголю в організмі

“Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках розпочатого кримінального провадження слідчі призначили судові експертизи, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Слідчі дії тривають, встановлюються повні обставини події”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що на Одещині сталася ДТП на трасі Одеса – Рені. За інформацією поліції, аварія трапилася сьогодні близько 8-ї години між пунктами пропуску “Маяки-Удобне-Паланка”. Унаслідок аварії травмувалися двоє людей. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися