В Одесі розпочали опитування щодо перейменування вулиць: на які зміни очікувати

В одеситів є три тижні аби висловити свою думку щодо перейменування вулиць

З 16 листопада до 7 грудня в Одесі стартувало електронне обговорення з питань перейменування 14 об'єктів топоніміки. Цей процес відбувається на вебпорталі Одеської міської ради "Соціально активний громадянин". Про це повідомляє Одеська міська рада. 

До участі в електронному обговоренні допущені члени територіальної громади м. Одеси, які досягли вісімнадцяти років і проживають в місті. Електронний сервіс "Громадське обговорення" є відкритим для всіх і передбачає створення особистого онлайн-кабінету для учасників.

Для реєстрації на вебпорталі використовується електронна автентифікація у сервісі ID.GOV.UA за допомогою кваліфікованого електронного підпису. Учасники можуть також використовувати сервіси, такі як Дія.Підпис, BankID НБУ та інші, заповнивши додаткові поля форми з особистими даними.

Питання електронного обговорення розглядаються окремо для кожного об'єкту топоніміки. Учасники можуть висловлювати свою думку, обираючи відповіді "Так" або "Ні", а також надавати обґрунтовані зауваження, щоб краще відображати погляди громади.

Які вулиці планують перейменувати

Загалом планують перейменувати 14 вулиці. Вони знаходяться в двох районах Одеси – в Пересипському та Хаджибейському. Серед запропонованих змін пропонують перейменувати вулицю Спартаківську на вулицю Баронівську, а вулицю Салтикова-Щедріна на Пилипа Орлика. 

Нагадаємо, що 1 жовтня в Одесі завершилося голосування, щодо перейменування деяких вулиць міста. Голосування проводилося на вебпорталі Одеської міської ради "Соціально активний громадянин" у спеціальному електронному сервісі "Громадське обговорення".  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися