На Одещині нетверезий водій тікав від поліції та перекинувся на дорозі

Чоловіку загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривен

В Одеській області водій в нетверезому стані не впорався з керуванням та перекинувся. Житель Подільського району відповідатиме за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Так, водій №ВАЗу”, коли побачив автомобіль патрульної поліції різко здав назад, розвернувся та на великій швидкості почав тікати від правоохоронців. Під час того, як водій намагався уникнути зустрічі із інспекторами, він знехтував усіма правила ПДР, внаслідок чого на польовій дорозі не впорався з керуванням та допустив перекидання автівки.
Медики негайно госпіталізували водія та його пасажира. Як зазначили в поліції, чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за подібні правопорушення, однак належних висновків для себе не зробив.

“Відносно правопорушника складені адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ч. 1 ст. 126 (керування ТЗ без відповідних документів на право керування таким ТЗ), ч. 5 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів на право керування таким ТЗ повторно протягом року), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження ТЗ) та ст. 122-2 (невиконання вимог поліцейського про зупинку ТЗ) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - прокоментував подію начальник відділу поліцейської діяльності № 1 Подільського районного управління поліції Василь Варшавський

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який викрав мотоциклом у співмістянки. В поліції наголосили, що наразі правопорушнику повідомили йому про підозру. Йому загрожує обмеження або навіть позбавлення волі. Про це зазначено в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися