"Байдужість може призвести до смерті": де в Одесі центри для безхатьків

Безхатьки можуть на смерть замерзнути на вулицях

21-22 листопада 2023 року Комунальна установа "Одеський міський центр реінтеграції осіб без визначеного місця проживання" організувала додаткові вуличні патрулювання біля ринку "Привоз" та залізничного вокзалу, активно виявляючи та надаючи допомогу бездомним. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Соціальні працівники розповідали безхатченкам про можливості отримання допомоги та роздавали листівки з повною інформацією про адресу міського центру та шляхи до нього.

Після соціальних рейдів 20 осіб вирішили звернутися до Комунальної установи самостійно, отримавши консультації, а ще одна особа вирішила відразу направитися до Центру.

Крім того, соціальні працівники проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу серед мешканців міста, наголошуючи на важливості допомоги бездомним у осінньо-зимовий період.

Шановні мешканці міста! Якщо ви зустріли безхатченка - запропонуйте звернутися до Одеського міського центру реінтеграції осіб без визначеного місця проживання, де бездомні можуть ночувати та отримувати різні соціальні послуги:  жіноче відділення за адресою: Балтська дорога, 2 (зуп. "Ярмаркова площа"), тел: 705 32 17 (цілодобово); чоловіче відділення за адресою: вул. Ціолковського, 1 (зуп. "З-д Шустов"), тел.: 732 61 85 (цілодобово), 732 40 18 з 9:00 до 17:00, – йдеться в повідомленні. 

Все більше погода нагадує, що зима розпочинається вже за тиждень. Протягом наступних днів в Одеській області вночі слід очікувати заморозки. Крім того, на вихідних циклон може принести до регіону сніг. “Коментарі” дізнались чого очікувати від погоди цього тижня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися