На Одесу насувається антициклон: комунальники переведені в посилений режим

Протягом вихідних в Одесі та області можливі хуртовини, снігопад та посилений вітер

За прогнозами синоптиків на Одещину насувається антициклон. В місті провели засідання Оперативного штабу з ліквідації наслідків непогоди. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Усі міські служби та представники галузей тепло-, водо-, та енергопостачання повідомили про свою готовність до можливого погіршення погодних умов, забезпечивши цілодобові чергування аварійних бригад.

Для розчищення та посипання доріг готові 104 одиниці техніки та 560 комунальників. До прибирання повалених дерев та гілок вийде 7 одиниць техніки та 194 співробітники Зелентресту.

У випадку потреби активуватимуться муніципальні Пункти незламності. Їх адреси можна побачити за посиланням. 

На нас чекають складні вихідні. Досвід ліквідації аварійних ситуацій, координація дій та маршрути роботи техніки відпрацьовані. Прошу з усією відповідальністю підійти до попередження Гідрометцентру та бути готовими до забезпечення життєдіяльності міста в складних погодних умовах, – звернувся до присутніх Геннадій Труханов.   

Міський голова також доручив перевірити готовність генераторів у медичних і соціальних закладах, на об'єктах критичної інфраструктури, та наявність запасів пального.

Все більше погода нагадує, що зима розпочинається вже за тиждень. Протягом наступних днів в Одеській області вночі слід очікувати заморозки. Крім того, на вихідних циклон може принести до регіону сніг. “Коментарі” дізнались чого очікувати від погоди цього тижня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися