В Одесі спалахнула масштабна пожежа в будинку: ніхто не постраждав

Рятувальники понад дві години ліквідовували пожежу

Сьогодні зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі.  Рятувальники за декілька годин ліквідували загорання. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Так, о 05:16, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вулиці 6-а Пересипська. Як з’ясували пожежники згодом, сталося загоряння  приватного одноповерхового житлового будинку по всій площі.

За словами спеціалістів ДСНС, існувала загроза розповсюдження вогню та поруч розташовані будинки через сильний вітер. Однак, уже о  7:59 - пожежа повністю ліквідована на загальній площі ~ 250 м².  На щастя, загиблих та постраждалих - немає. Причина пожежі та збиток, наразі, встановлюються.

“Підрозділи працювали за підвищеним номером виклику. Всього на ліквідацію залучалось 6 одиниць техніки та 48 вогнеборців від ДСНС Одеси; 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу від Комунальної установи Рятувально-водолазної служби”, - йдеться в повідомленні рятувальників 

“Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загорання житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують усіми правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж - це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось роблять помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.

Читайте також