Через негоду на Одещині ймовірні нові відключення світла

В Одеському регіоні без світла залишаються майже 150 тисяч родин

Спеціалісти ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди, що вирує на Одещині з вечора 25 листопада. За минулу добу фахівці відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області. Енергети працюють далі, проте роботи ускладнюються сніговими заметами та сильними поривами вітру.

Станом на 9:00 сьогодні, 27 листопада, без світла залишаються 147 895 родин у 340 населених пунктах Одещини. Щоб відновити електропостачання, спеціалісти вже ремонтують 218 повітряних ліній та 2 733 високовольтні і трансформаторні підстанції.

За прогнозами синоптиків, 27 листопада на території Одещини зберігатимуться складні погодні умови, тож, ймовірні нові відключення світла. 

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це через у зручний для вас спосіб:

приватні повідомлення тут, на сторінці фейсбук;

спеціальну форму на нашому сайті в розділі "Відсутня електроенергія?";

через чат-бот Telegram-або Viber 

зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Ситуація на Одещині

На Одещині вирує негода. Вчора, в Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба на котельні в Одесі. Були розпочаті аварійні роботи з усунення пошкоджень та відновлення роботи. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов. За його словами, ввечері зібрали штаб на місці та всіх фахівців. 

Протягом ночі в Одесі працювали комунальники, щоб розчистити те, що замела хуртовина. Одеська мерії повідомила, що наразі працює 6 колон по прибиранню снігу та проводиться посипка протиожеледними матеріалами. В мерії також наголосили, що в місті електротранспорт рухається не по всім маршрутам, у зв'язку зі значними пошкодженнями контактної мережі

Читайте також