Електротранспорт в Одесі: які маршрути працюють в місті

Зафіксовані 78 обривів контактної мережі міського електротранспорту.

Протягом ночі в Одесі працювали комунальники, щоб розчистити те, що замела хуртовина. Одеська мерії повідомила, що наразі працює 6 колон по прибиранню снігу та проводиться посипка протиожеледними матеріалами.

В мерії також наголосили, що в місті електротранспорт рухається не по всім маршрутам, у зв’зку зі значними пошкодженнями контактної мережі. Наразі працюють: 

- трамвай #17 (тільки до 6 ст. Великого Фонтану)

- трамвай #11,

- трамвай #12 по скороченому маршруту Слободський ринок - Олексіївська площа,

- тролейбус #12,

- тролейбус #7 по скороченому маршруту  від вул. Архітекторської до ж/д вокзалу.

- По маршруту трамвая #20 ходить автобус.

До ліквідації наслідків залучено 15 одиниць спецтехніки та аварійні бригади КП "Одесміськелектротранс".

Нагадаємо, що станом на 08:30, із сніжних заметів звільнено 519 автівок, з них 15 автобусів і 12 карет швидкої допомоги. 41 дерево спеціалісти прибрали з проїжджих частин доріг та будинків. Загалом від ДСНС залучено: 181 одиниця техніки та 678 рятувальників.

“Коментарі” писали, що в Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба на котельні в Одесі. Були розпочаті аварійні роботи з усунення пошкоджень та відновлення роботи. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов. За його словами, ввечері зібрали штаб на місці та всіх фахівців.

Крім того, Гідрометцентр Чорного та Азовського морів повідомив, що сьогодні в Одесі також очікується хуртовина, пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с. В області оголосили штормове попередження про стихійне метеорологічне явище ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися