На Одещині рятувальники ДСНС звільнили із заметів понад 500 автівок

Співробітники ДСНС врятували 1636 людей

Всю ніч рятувальники та комунальники ліквідовували непогоди. Усі служби працювали в посиленому режимі нон-стоп. Сьогодні, спіробітники ДСНС розповіли, яка наразі ситуація в Одеському регіону.
Станом на 08:30, із сніжних заметів звільнено 519 автівок, з них 15 автобусів і 12 карет швидкої допомоги. 41 дерево спеціалісти прибрали з проїжджих частин доріг та будинків. Загалом від ДСНС залучено: 181 одиниця техніки та 678 рятувальників.
Крім того, рятувальники наголошують, що в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області працює 55 пунктів незламності. З початку негоди звернулось 65 осіб.


Рятувальники продовжують надавати допомогу громадянам. Загалом врятовано 1636 людей, з яких 104 дитини.
Нагадаємо, що в Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба на котельні в Одесі. Були розпочаті аварійні роботи з усунення пошкоджень та відновлення роботи. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов. За його словами, ввечері зібрали штаб на місці та всіх фахівців.
Зазначимо, що станом на ранок 27 листопада в Одесі зафіксовано 78 обривів контактної мережі міського електротранспорту. По більшості маршруті електротранспорт в зв'язку зі значними пошкодженнями контактної мережі поки не рухається.
Крім того, Гідрометцентр Чорного та Азовського морів повідомив, що сьогодні в Одесі також очікується хуртовина, пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с. В області оголосили штормове попередження про стихійне метеорологічне явище ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися