Погода в Одесі завтра: синоптики прогнозують продовження хуртовини

Завтра протягом доби очікується ожеледиця

Гідрометцентр Чорного та Азовського морів повідомив, що завтра в Одесі очікується хуртовина, пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с. Крім того, в області оголосили штормове попередження про стихійне метеорологічне явище ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.

Вночі 27 листопада по Одесі та області синоптики прогнозують значний сніг та хуртовину. Видимість під час опадів та явищ 200-500 м. Вдень пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с.  Протягом доби ожеледиця.

“У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру та снігу можливе падіння гілок та кабелів”, - йдеться в повідомленні мерії. 

“Коментарі” писали, що на дорогах Одеської області через снігопад виникла низка аварій, які призвели до ускладнення руху. Наразі поліцейські забезпечують безпеку руху на слизьких та засніжених дорогах і допомагають людям, які потрапили у замети та ДТП. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що сьогодні, 26 листопада на Одещині вирує негода. Ожеледиця на дорогах, мокрий сніг. Через такі погодні умови в місті розпочався деревопад. Одесити та гості міста в соціальних мережах почали публікували наслідки негоди: дерево впало на автомобіль чи розірвані електромережі. Водночас, в Одеській мерії повідомили, що станом на 11:00 в Одесі негодою повалено 14 дерев.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися