На засніжених трасах Одещини вже сталося декілька аварії: деталі

На трасах міжнародного значення в Одеській області обмежено рух для всіх транспортних засобів

На дорогах Одеської області через снігопад виникла низка аварій, які призвели до ускладнення руху. Наразі поліцейські забезпечують безпеку руху на слизьких та засніжених дорогах і допомагають людям, які потрапили у замети та ДТП. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 


На трасі Одеса – Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль з зерном. Водій, на щастя не постраждав. На місці працюють поліцейські та рятувальники. На тій самій трасі біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор. Правоохоронці допомагають водіям проїхати ускладнену ділянку дороги. 

Біля села Лиманське Ренійськоі ОТГ не змогла проїхати карета швидкої допомоги з хворим. Поліцейський офіцер громади довіз медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.

А біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна – Київ з 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав. Їм надається допомога.

“Через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса-Рені перекрито для всіх видів транспорту.  Також введено обмеження в русі для великовантажних транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ - Одеса”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що сьогодні, 26 листопада на Одещині вирує негода. Ожеледиця на дорогах, мокрий сніг. Через такі погодні умови в місті розпочався деревопад. Одесити та гості міста в соціальних мережах почали публікували наслідки негоди: дерево впало на автомобіль чи розірвані електромережі. Водночас, в Одеській мерії повідомили, що станом на 11:00 в Одесі негодою повалено 14 дерев.

Крім того, станом на 10 годину ранку 26 листопада без світла залишаються 116 населених пункти на Одещині. Найбільше постраждав Ізмаїльський та Одеський регіон. Щоб відновити електропостачання, енергетики ремонтують 41 повітряну лінію, що живлять 754 трансформаторні підстанції. Для цього компанія задіяла 55 бригад - це 110 працівників та 55 одиниць техніки. Про це повідомили в ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися