Деревопад в Одесі: комунальники ліквідовують наслідки негоди

В Одесі продовжує вирувати негода

Сьогодні, 26 листопада на Одещині вирує негода. Ожеледиця на дорогах, мокрий сніг. Через такі погодні умови в місті розпочався деревопад. Одесити та гості міста в соціальних мережах почали публікували наслідки негоди: дерево впало на автомобіль чи розірвані електромережі. Водночас, в Одеській мерії повідомили, що станом на 11:00 в Одесі негодою повалено 14 дерев. Комунальні служби ліквідують наслідки.

Зазначимо також, що в міській раді повідомили, що наразі спостерігається ожеледиця на Київському шосе, Тираспольському шосе та Шкодовій горі. Через це тут ускладнився рух транспорту. Комунальники проводять посипку доріг. До розчищення готові 104 одиниці техніки та 560 комунальників.

Нагадаємо, що станом на 10 годину ранку 26 листопада без світла залишаються 116 населених пункти на Одещині. Найбільше постраждав Ізмаїльський та Одеський регіон. Щоб відновити електропостачання, енергетики ремонтують 41 повітряну лінію, що живлять 754 трансформаторні підстанції. Для цього компанія задіяла 55 бригад - це 110 працівників та 55 одиниць техніки. Про це повідомили в ДТЕК. 

“Коментарі” писали, в Одеській області через негоду закрили для вантажівок дві траси. Як повідомляє Служба автодоріг, йдеться про траси "Одеса - Рені" та "Одеса - Південний". Дороги вирішили перекрити через інтенсивний мокрий сніг і дощ, щоб зменшити ризик дорожньо-транспортних пригод і виникнення ускладнень у русі. Автошляхи закриті для вантажівок щонайменше на 12 годин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися