В Одеській області через негоду закрили для вантажівок дві траси: деталі

Орієнтований час заборони руху 12 годин

Як повідомляє Служба автодоріг, йдеться про траси "Одеса - Рені" та "Одеса - Південний". Дороги вирішили перекрити через інтенсивний мокрий сніг і дощ, щоб зменшити ризик дорожньо-транспортних пригод і виникнення ускладнень у русі. Автошляхи закриті для вантажівок щонайменше на 12 годин.

Варто зазначити, буквально за кілька годин до цього рішення на трасі Одеса-Рені (68 км) перекинулася фура, заблокувавши рух в обидва боки.

“Орієнтований час заборони руху 12 годин. Інформація про зняття заборони та відновлення руху автотранспорту буде надано додатково.  Цілодобово працює єдиний контакт-центр: +38 067 400 60 80. Просимо водіїв бути обачними на дорогах, та за можливості не виїжджати без нагальної потреби”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Раніше “Коментарі” писали, що в 26 листопада синоптики попереджають про надзвичайне похолодання та очікують опади на території Одеської області. Очільники місцевих адміністрацій, екстрених та дорожніх служб обговорили план дій щодо ліквідації можливих наслідків погіршення погоди. Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Нагадаємо, внаслідок сильного поривчатого вітру, снігу та хуртовини можуть бути розірвані лінії електропередач. Куди звертатись у разі відключення світла – читайте в матеріалі.

Крім того, з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися