Від сьогодні в Одесі розпочався опалювальний сезон: деталі

В області опалювальний сезон розпочнеться пізніше

З сьогоднішнього дня в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Зазначимо, що в деяких населених пунктах Одеського регіону опалювальний сезон розпочався раніше. Так, в Подільську запуск опалення почався з 10 листопада. Водночас, містяни Ізмаїлу та Теплодару ще чекають. Там сезон повинен початися з 15 листопада. А жителям Чорноморська, Білгород-Дністровського та Южного чекати доведеться до 20 листопада.

“Передусім до централізованого опалення будуть підключені обʼєкти соціальної сфери: дитячі садочки, школи, лікарні. Другим етапом почнеться подавання теплоносія до житлових будинків", - зазначила директорка КП “Теплопостачання міста Одеси” Ганна Позднякова. 

Крім того, Позднякова також нагадала про необхідність погашення заборгованості за минулий опалювальний сезон.

У разі виникнення питань звертатися до кол-центру Комунального підприємства “Теплопостачання міста Одеси” за телефоном: 048 705 61 00.

Нагадаємо, Одеські тепломережі продовжують активно готуватися до наступаючих холодів та початку опалювального сезону. Так, в компанії повідомили, що до кінця року енергетики мають встановити нові трансформатори та обладнання на шести розподільних пунктах в одному з районів Одеси. Крім того, спеціалісти оновлюють електромережі, щоб підвищити надійність електропостачання.

“Коментарі” писали, що на Одещині до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 1315 котелень, 1908 км теплових мереж, 248 об’єктів водопостачання, 8867 багатоквартирних житлових будинків, 489 дитячих садочків, 623 учбових закладів, 399 закладів охорони здоров’я. Заготовлено майже 50 тисяч тонн посипкового матеріалу, 321 одиниця спеціалізованої техніки готова до роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валя

21 листопада 2023, 14:08

21 ноября, Одесса (черёмушки) и колотун ещё тот! Чтобы в панельных отопления до сих пор не было! За это надо убивать!

Валя

21 листопада 2023, 14:03

21 ноября, Одесса (черёмушки) и колотун ещё тот! Чтобы в панельных отопления до сих пор не было! За это надо убивать!

Одессит

13 листопада 2023, 22:07

Гондоны Верховной Рады Бл. Пидары мировые. Жулики. Всея Украиры.

Одессит

13 листопада 2023, 22:05

Мне бл. Смешно слушать это блеяние скотов - меровских. Мрази бл. ВСЕ. ✡️ Хочу платить за тепло. Так нечем. Пидары выкрутили бл. Все 0 руки и радуются бл. В С воей Верховвной Раде. Всех бл. На Гиляки. Чтоб ворон бл. Пугали. Мрази Йобанные.

Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

13 листопада 2023, 17:22

Братья и сестры мне надо срочно заплатить франзуцу Эрику,адвокату 160€,Я хочу получить все деньги от Крестины Азы лучше в гривнях пришлите Я вам верну или вы сами оплатить Я вам скину ощад банк по эмайлу [email protected] пожалуста...

Сергій

13 листопада 2023, 15:35

Мы наверное в разных Одессах живем, у нас даже намека нету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися