На Одещині енергетики встановлюють нові трансформатори: як це вплине на опалювальний сезон

Подібні заходи дозволять знизити аварійність, підвищити надійність електропостачання

ДТЕК: Одеські тепломережі продовжують активно готуватися до наступаючих холодів та початку опалювального сезону. Так, в компанії повідомили, що до кінця року енергетики мають встановити нові трансформатори та обладнання на шести розподільних пунктах в одному з районів Одеси. Крім того, спеціалісти оновлюють електромережі, щоб підвищити надійність електропостачання. Про це повідомили в прес службі компанії.
Подібні заходи дозволять знизити аварійність, підвищити надійність електропостачання для 21 тисячі одеситів, 8 медичних закладів, 15 шкіл та садочків, 3 об’єктів водопостачання та водовідведення, 10 котелень та бойлерних.
В ДТЕК наголосили, що розподільні пункти, оснащенні новим обладнанням, будуть працювати в режимі управління з диспетчерського пульту, без участі чергового персоналу. Це дозволить швидко фіксувати аварійні порушення і усувати їх наслідки без відключень.
“Коментарі” писали, що в Одеській міській раді повідомили, що наразі до опалювального сезону підготовлені 156 міських котелень. Втім, в Одесі є житлові будинки, які потребують індивідуального підходу. Один із них - ЖК “Смарагд” на вулиці Академіка Сахарова, де гостро стоїть питання забезпечення будівлі опаленням.
Нагадаємо, що на Одещині до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 1315 котелень, 1908 км теплових мереж, 248 об’єктів водопостачання, 8867 багатоквартирних житлових будинків, 489 дитячих садочків, 623 учбових закладів, 399 закладів охорони здоров’я. Заготовлено майже 50 тисяч тонн посипкового матеріалу, 321 одиниця спеціалізованої техніки готова до роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися