На Одещині без світла залишилися понад 100 населених пунктів

Наразі енергетики ремонтують 41 повітряну лінію

Станом на 10 годину ранку 26 листопада без світла залишаються 116 населених пункти на Одещині. Найбільше постраждав Ізмаїльський та Одеський регіон. Щоб відновити електропостачання, енергетики ремонтують 41 повітряну лінію, що живлять 754 трансформаторні підстанції. Для цього компанія задіяла 55 бригад - це 110 працівників та 55 одиниць техніки. Про це повідомили в ДТЕК. 

“На ранок 26 листопада наші фахівці відремонтували 10 ліній, які живлять 200 трансформаторних підстанцій, та повернули світло для 6 005 родин в 42 населених пунктах області”, - йдеться в повідомленні компанії. 

Сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Спеціалісти закликають мешканці міста бути обережними та не нехтувати правилами безпеки.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це через у зручний для вас спосіб:

- приватні повідомлення на сторінці фейсбук ДТЕК Одеські електромережі;

- спеціальну форму на сайті ДТЕК Одеські електромережі в розділі “Відсутня електроенергія?”;

- чат-бот Telegram та Viber;

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

“Коментарі” писали, в Одеській області через негоду закрили для вантажівок дві траси. Як повідомляє Служба автодоріг, йдеться про траси "Одеса - Рені" та "Одеса - Південний". Дороги вирішили перекрити через інтенсивний мокрий сніг і дощ, щоб зменшити ризик дорожньо-транспортних пригод і виникнення ускладнень у русі. Автошляхи закриті для вантажівок щонайменше на 12 годин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися