В Одесі через негоду впала 100-метрова труба котельні: деталі

В Одеській області без зупину триває робота з усунення наслідків заметілі

Вчора, в Одесі через сильний вітер впала 100-метрова труба на котельні в Одесі. Були розпочаті аварійні роботи з усунення пошкоджень та відновлення роботи. Про це повідомив міський голова міста Геннадій Труханов. За його словами, ввечері зібрали штаб на місці та всіх фахівців. 

“Ми миттєво зібрали штаб на місці та всіх фахівців. Наразі оцінюємо пошкодження та вже приступили до аварійних робіт. Вранці оцінимо масштаб пошкоджень та відпрацюємо план робіт, аби зробити все, щоб котельня якомога швидше почала працювати”, - зазначив мер Геннадій Труханов

Через це мікрорайон поблизу вулиці Паустовського тимчасово без опалення. У місті вимушені тимчасово призупинити роботу крупних районних котелень з метою запобігання подібних ситуацій

Зазначимо, що станом на ранок 27 листопада в Одесі зафіксовано 78 обривів контактної мережі міського електротранспорту. По більшості маршруті електротранспорт в зв'язку зі значними пошкодженнями контактної мережі поки не рухається. До ліквідації наслідків залучено 15 одиниць спецтехніки та аварійні бригади КП "Одесміськелектротранс".

Нагадаємо, що на дорогах Одеської області через снігопад виникла низка аварій, які призвели до ускладнення руху. Наразі поліцейські забезпечують безпеку руху на слизьких та засніжених дорогах і допомагають людям, які потрапили у замети та ДТП. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Крім того, Гідрометцентр Чорного та Азовського морів повідомив, що сьогодні в Одесі також очікується хуртовина, пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с. В області оголосили штормове попередження про стихійне метеорологічне явище ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися