На Одещині ще діють обмеження на автодорогах: деталі

На Одещині автобуси, легковики застряги на трасах

Станом на ранок 27 листопада в Одеській області закриті для руху три траси, повідомили в Укртансбезпеці. 

Рух для усіх видів транспорту закрито:

М-15 Одеса-Рені, км. 11-920 - км. 307+718;  

М-16 Одеса-Кучурга, км 0+000-59+175;  

М-05 Київ-Одеса, км. 274+435 - 466+700;  

Для великовагових транспортних засобів:  

М-28 Одеса-Южне-/М-14/, км. 3+450-28+315. 

Зазначимо, що багато автобусів. зокрема і міжнародних застрягли на трасах в Одеському регіоні. Пасажирам довелося ночувати у сніговому заметі після того, як транспорт знесло на узбіччя.

Так, наприклад, Олена Красюк їхала автобусом з Одеси до Кишинева. О 10 годину ранку 26 листопада вирушили в дорогу від одеського автовокзалу, вже о 16:00 автобус стояв у заметах на трасі цілу ніч. Виїхати вдалося лише вранці, 27 листопада. 

"Дякувати Богу, ми таки виїхали, нас визволили з цієї негоди, тому що було дуже складно. Було холодно, був дуже сильний вітер, неможливо було вийти до туалету, не було води, їжі. Нас 46 людей, включно з дітьми і літніми людьми. Було дуже складно. Від 3:00 ночі нас приїхали рятувати, намагались нас діставати машинами, але нічого не виходило. Тільки щойно нас таки витягли і ми поїхали", - розповіла Олена.

В Одеській ОВА ще раз наголосити, що без великою потреби з дому краще не виходити. 

“Ще раз звертаюся до жителів Одещини та гостей регіону: поки вирує негода, прошу зайвий раз не виходити з дому та не сідати за кермо. Бережіть себе та не обтяжуйте роботу рятувальних служб”, - написав Олег Кіпер. 

Нагадаємо, що спеціалісти ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди, що вирує на Одещині з вечора 25 листопада. За минулу добу фахівці відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області. Енергети працюють далі, проте роботи ускладнюються сніговими заметами та сильними поривами вітру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися