Поїзди, які вирушили з Одеси, курсують із запізнення: подробиці

Закликаємо пасажирів бути уважними та слухати оголошення на вокзалах

Хуртовина на Одещині не завершується. Комунальники та рятувальники роблять все можливе, щоб допомогти людям, які застрягли на трасах області. Енергети прикладають усіх зусиль, щоб повернути світло в домівки жителів області. У свою чергу, залізничники дбають про те, щоб люди все ж таки дістались свого пункти призначення. 

Так, станом на ранок 27 листопада пасажирські та електропоїзди у напрямку Одеси їдуть згідно з графіком. Також залізничники працюють над збільшенням кількості транспорту для виїзду з міста. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

“Укрзалізниця радить не ризикувати з автотранспортом і обирати для подорожей надійний та теплий поїзд, якому не страшні холод, снігові замети і затори на дорогах”, - йдеться в повідомленні. 

Які поїзди йдуть з запізненням

Найбільша затримка (+4,5 год) потяг 247/248 Київ — Одеса,

поїзда 53/54 Одеса — Дніпро — Кривий Ріг,

7/8 Одеса — Харків,

105/106 Одеса — Львів та 11/12 слідують із затримкою у 3-4 год, вже вийшли за межі основного впливу стихії та скорочують затримки.

Ситуація на Одещині

Спеціалісти ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди, що вирує на Одещині з вечора 25 листопада. За минулу добу фахівці відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області. Енергети працюють далі, проте роботи ускладнюються сніговими заметами та сильними поривами вітру.


“Коментарі” писали, що на автомобільних дорогах Одеса – Рені, Київ – Одеса та Одеса – Кучурган ситуація залишається ускладненою. Наслідки негоди ліквідовують комунальники, поліцейські та рятувальники. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися