В Одесі затримали “закладчика”, який розповсюджував “солі”, “екстазі” і “амфетамін”

Чоловіку загрожує до 10-ти років ув’язнення

В Одесі поліцейські викрили розповсюджувача наркотиків. Правоохоронці вилучили різноманітний “товар” у правопорушника і повідомили йому про підозру. Про це зазначили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
За інформацією поліції, чоловік забрав з поштомату посилку з черговою партією заборонених речовин рослинного та синтетичного походження. Загалом у правопорушника вилучили вакуумований пакет з особливо небезпечним наркотичним засобом, а також 17 зіп-пакетів, які містили 30 пігулок різних кольорів, кристалічні та порошкоподібні речовини білого кольору, зі слів затриманого – “солі”, “екстазі” і “амфетамін”.


Чоловік зізнався, що заборонені засоби замовляв через один із месенджерів, отримував їх поштою, вдома фасував, а потім розкладав по “закладках”. Зі схованок, які він зробив днем раніше на вулиці Літературній, поліцейські вилучили шість пакетиків з речовинами синтетичного походження.
Під час обшуку у чоловіка також виявили 88 колб та понад 70 зіп-пакетів з аналогічними речовинами та таблетками, порожні пластикові колби, пакувальний матеріал та електронні ваги.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Марина Самокиш.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися