В Одесі чоловік побив пенсіонерку та викрав у неї золотий ланцюжок: подробиці

Усім правопрушникам загрожує ув'язнення

В Одесі правоохоронці затримати трьох містян, які пограбували людей серед білого дня. Наразі усім повідомлено про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, у Київському районі міста правопорушник помітив на шиї пенсіонерки золотий ланцюжок із підвіскою і вирішив викрасти його. Так, чоловік почав йти за потерпілою.  Увійшовши у двір багатоповерхівки, чоловік підбіг до одеситки, вдарив її по обличчю, від чого вона втратила рівновагу і впала, та зірвав з шиї золоті прикраси вартістю 3000 гривень.

Другий правопорушник вирішив привласнити собі речі чоловіка, який задрімав на лавочці у Старобазарному сквері. Спочатку зловмисник тихцем почав перерізати ножем ремінець на сумці громадянина, а коли він прокинувся, вирвав сумку і втік. Згодом перевіривши її вміст,  правопорушник виявив всередині гаманець з грошима та мобільний телефон. 

Третій випадко стався у Пересипському районі міста. Там, ввечері на вулиці Генерала Бочарова правопорушник підійшов до перехожого чоловіка і попросив викликати йому таксі. Коли громадянин  дістав телефон і почав набирати номер, зловмисник вихопив у нього з рук гаджет і втік. 

“Зібравши достатньо доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Київської, Приморської та Суворовської окружних прокуратур міста Одеси повідомили фігурантам про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, а саме, в залежності від скоєного, у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану, зокрема у поєднанні з насильством, яке не є небезпечним для життя і здоров’я потерпілого, та вчиненому повторно. За скоєне правопорушникам загрожує позбавлення волі від семи до десяти років. Слідчі дії тривають”, - йдеться в повідомленні поліції. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися