ВІдновити трубу котельні, що впала під час негоди в Одесі, можливо після завершення опалювального сезону

Котельня працювала до ранку 28 листопада у тестовому режимі

Протягом всієї ночі котельня, де внаслідок сильного вітру було зруйновано трубу, працювала в тестовому режимі. Наразі її роботу призупинено. Однак, подачу тепла в домівки одеситів буде відновлено по завершенні світлового дня. Про це сказала директорка КП “ТмО” Ганна Позднякова.

“Наразі тривають аварійні роботи, які проводяться спільно з працівниками ДСНС, будівельниками та муніципальною рятувальною службою. Котельня працюватиме в такому режимі, доки все обладнання не буде звільнено від уламків, та не буде відновлено цілісність котельні”, - зазначила Позднякова.

За її словами, по завершенні робіт планується, що цілодобове теплопостачання в дома одеситів буде відновлено.

“Що стосується відновлення власне труби, то до кінця опалювального сезону це зробити неможливо. Проте вже сьогодні ми починаємо проєктувальні роботи. Відновлювальні роботи ми зможемо розпочати лише після завершення опалювального сезону” - сказала Ганна Позднякова.

Водночас, всі інші міські котельні працюють, ніяких технологічних порушень немає. 

Раніше “Коментарі” писали, що Одеська область потерпає від несприятливих погодних умов. Наразі зі снігових пасток вже евакуйовано 2498 людей, включаючи 162 дітей. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.  Завдяки оперативній дії рятувальників відбуксовано 849 транспортних засобів, зокрема 24 автобуси та 17 карет швидкої медичної допомоги. Зазначимо, що з початку негоди (26.11) всі потерпілі вже звільнено зі снігового полону.

Водночас, не встигли одесити оговтатися від одного шторму, як до України вже наближається новий. Синоптики прогнозують черговий циклон вже 29 листопада. Завтра, вночі в Одесі та області очікуються пориви південного вітру. В регіоні оголосили штормове попередження. Про це повідомили в Одеській мерії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися