В Одесі вандали пошкодили підйомники для маломобільних людей

Щотижня електричний підйомник страждає від вандалів

Сьогодні вночі невідомі вандали в черговий раз пошкодили електричний підйомник для людей з інвалідністю, що знаходиться в одному з підземних переходів на Привокзальній площі в Одесі. Про це повідомили в Одеській міській раді.
В мерії зазначили, що випадки вандалізму стосовно цих приладів повторюються майже кожного тижня. Цього разу злодії навмисно вирвали кабелі та скрутили попереджувальні ліхтарі. Керівництвом КП “Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство” подано заяву до поліції.  


Нагадаємо, що лише на початку жовтня працівники підприємства завершили кропітку роботу з відновлення всіх 8 систем електричних підйомників для людей з інвалідністю. Всі ці підйомники обладнані в комплексі підземних переходів біля залізничного вокзалу.
Також "Коментарі" повідомляли, що в Одесі відбулася зустріч з керівниками компаній перевізників. Головна мета обговорень - модернізація міського транспорта для людей з інвалідністю. Про це повідомив депутат Одеської міської ради Олексій Асауленко. В результаті зустрічі отримана згода всіх перевізників, що кожен автобус для людей з інвалідністю, буде обладнаний GPS трекером, який даст можливість зрозуміти точний час прибуття транспорту до зупинки.
“Коментарі” писали, що Департамент міського господарства Одеської міської ради розпочав відновлювати систему електричних підйомників для людей з інвалідністю. Про це йдеться на сайті відомства. Зазначимо, що усі платформи розташовані у комплексі підземних переходів біля Залізничного вокзалу. Спеціалісти також нагосили, що внаслідок вандалізму було знищено багато приладів, що відповідають за роботу підйомників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися