В Одеській області жінка завдала тяжких тілесних ушкоджень чоловіку: причина сварки

За скоєне правопорушниці загрожує позбавлення волі.

На Одещині жінка вдарила чоловіка ножем груди, через те, що він відмовився йти додому. Наразі поліцейські повідомили про підозру жительці Подільського району у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень знайомому. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, потерпілий перебував у гостях у своєї знайомої. Разом вони розпивали спиртні напої та відпочивали. Коли власниця оселі запропонувала товаришеві піти додому, він відмовився. Тоді жінка схопила ножа і вдарила ним гостя у грудну клітку. Втім, чоловік вирішив вигородити жінку та повідомив поліції, що його вдарив невідомий на вулиці. 

До правоохоронців звернулися медики, коли сам потерпілий госпіталізувався в лікарню з колото-різаною раною грудної клітки з проникненням у черевну порожнину. Втім, поліція одразу зрозуміла, що історія чоловіка - брехня. Згодом, правоохоронці з’ясували справжні обставини сварки. Жінка також зізналася у скоєному. 

За попереднім висновком судово-медичного експерта, отримані потерпілим тілесні ушкодження за своїми ознаками є небезпечними для життя в момент заподіяння і відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

“На підставі зібраних доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу”, - розповів тимчасовий виконувач обов'язків начальника відділення поліції № 1 Подільського районного управління поліції Олександр Табаков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися