Мешканців Одеси закликають повідомлять про безхатченків

Центр для безхатченків в Одесі готовий прийняти майже 200 осіб

Міський центр реінтеграції осіб без визначеного місця проживання продовжує свою роботу. Організація, що має дві окремі філії для чоловіків та жінок, готова допомогти тим, хто потребує підтримки та тепла. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

У закладі безпритульні можуть отримати ліжко, одяг, їжу та напої. Індивідуальний медичний огляд та потреба у лікуванні, в разі необхідності, вирішується у співпраці з лікарнями міста.

Підопічні центру мають можливість приготувати собі обід з продуктів, наданих закладом. Міська влада забезпечила центр генераторами, резервом питної та технічної води, а також продовольством.

Центр може одночасно приймати до 174 осіб, але з погіршенням погодних умов є можливість розширити кількість ще на 30 ліжкомісць, - каже директор Центру Олександр Лімзаєв.

Міська влада звертається до мешканців міста з проханням, якщо ви помітили безпритульну особу, пропонуйте їй звернутися до Одеського міського центру реінтеграції осіб без визначеного місця проживання. Там бездомні можуть знайти притулок та скористатися соціальними послугами.

Жіноче відділення: Балтська дорога, 2 (зуп. "Ярмаркова площа"),

  • тел.: 705 32 17 (цілодобово);

Чоловіче відділення: вул. Ціолковського, 1 (зуп. "З-д Шустов"),

  • тел.: 732 61 85 (цілодобово), 732 40 18 (з 9:00 до 17:00).

Зазначимо, перебування людей довгий час на вулиці взимку може призвести до летального результату. Перші зимові вихідні принесуть одеситам теплу, малохмарну погоду. Втім мешканців області попереджають про посилений вітер вночі та зниження температури повітря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


виктория

2 грудня 2023, 17:59

и это 174 места для всего города? не смешите людей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися