Найдовший трамвай "Одісей Макс" курсуватиме в Одесі на новому маршруті

В Одесі триває розширення маршрутів для "Одісей Макс"

Трамваї "Одісей Макс" продовжують з’являтись на нових маршрутах в Одесі. Загалом в місті чотири таких "довгоміри", три з них вже курсують, а один ймовірно знаходиться в резерві. Про це повідомляє Odesa Mass Transit.

Раніше ці сучасні вагони почали свою роботу на маршрутах № 5 та 17, після успішного використання на 26-му та 7-му маршрутах. І зараз, вже другий день поспіль, мешканці та гості міста можуть спостерігати за їхньою роботою на маршруті № 10

Не менш цікаво спостерігати за діями Одеського муніципального електротранспорту (ОМЕТ) у відношенні до маршруту № 10: спочатку його скоротили, а зараз вивели на нього "довгомір".

Вартість проїзду на громадському транспорті в Одесі  

Якщо ви оплачуєте готівкою, вартість проїзду складе 8 гривень, але використовуючи свій смартфон для оплати, ви зможете скористатися знижкою і проїхати за 7 гривень. Для оплати через Приват-24, просто проскануйте QR-код, який розміщений в тролейбусах та трамваях.  

Також, ви маєте можливість оплатити проїзд за допомогою додатку Транспод. Для цього, завантажте додаток на свій смартфон перед виходом на зупинку, та не забудьте увімкнути блютуз при скануванні свого квитка біля водія. 

Нагадаємо, в Одесі відбулася зустріч з керівниками компаній перевізників. Головна мета обговорень - модернізація міського транспорту для людей з інвалідністю. В результаті зустрічі отримана згода всіх перевізників, що кожен автобус для людей з інвалідністю, буде обладнаний GPS трекером, який дасть можливість зрозуміти точний час прибуття транспорту до зупинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися