Внаслідок ДТП на Одещині загинув водій: що сталося на трасі

Наразі поліцейські розслідують обставини всіх подій

Сьогодні 3 грудня, близько першої години ночі на трасі Одеса - Рені, сталася смертельна ДТП. Наразі відомо, що внаслідок аварії загинула одна людина. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців, водій на легковому автомобілі “Volkswagen Passat” їхав у напрямку міста Рені. Чоловік  не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з вантажним автомобілем “DAF” під керуванням жителя Дніпропетровщини.

В результаті ДТП, водій легковика загинув на місці від отриманих травм. Перевірка водія вантажівки показала, що він був тверезий.

"Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого . В рамках розпочатого провадження поліцейські призначили низку судових експертиз, а транспортні засоби помістили на арештмайданчик. Слідчі дії тривають", - прокоментував тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

“Коментарі” писали, що вчора близько 18-ї години в селищі Хлібодарському сталася смертельна ДТП. Водій вантажного автомобіля "DAF" з напівпричепом наїхав на пішохода, коли він перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися