Вічна Слава Героям: в Одесі вшанували захисників України

6 грудня відзначається день Збройних сил України

Сьогодні, 6 грудня, Одеса віддала шану своїм воїнам, які пожертвували своїм життям за волю та незалежність України. Урочисте покладання квітів до Меморіалу захисників України у сквері Героїв Небесної Сотні стало складовою відзначення Дня Збройних Сил України. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

На церемонії покладання квітів були присутні начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, мер міста Геннадій Труханов та інші. Церемонія відбувалась під звуки військового оркестру. 

Мужність та відвага наших воїнів вже увійшли в світову історію, як символ героїчного опору та нескореності. Ми пишаємося нашими захисниками та віримо в те, що невдовзі російське зло буде остаточно переможене.  Слава Україні!, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил. Цього дня в 1991 році Верховна Рада України прийняла Закон "Про Збройні сили України", який започаткував створення нової української армії.

Сьогодні Збройні Сили України є одним із найважливіших елементів національної безпеки та оборони країни. Вони відіграють вирішальну роль у захисті України від російської агресії.

У ході повномасштабної війни, яка розпочалася 24 лютого 2022 року, Збройні Сили України показали себе справжніми героями. Вони героїчно захищають нашу країну від ворога, відбиваючи його атаки на всіх напрямках.

За час війни українські воїни знищили десятки тисяч російських солдатів та техніки. Вони також звільнили від російських окупантів значні території України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися