На Таїрова будується унікальний житловий комплекс клубного типу

Житловий комплекс "Калейдоскоп" в житловому масиві Таїрова став однією з найбільш очікуваних "прем'єр" сезону 2020/2021, і вже на етапі попереднього бронювання відзначено великий інтерес з боку покупців. Це пов'язано не тільки з вдалою локацією, але і з концепцією проекту.

У "Калейдоскоп" будь-яка людина, що живе в сучасному швидкому темпі, може дозволити собі проводити час з сім'єю, працювати, займатися спортом і саморозвитком в одному місці. Для цього тут запроектовано суспільний простір, оснащене всією необхідною інфраструктурою. Тим більше що на території великий лаунж-зони на даху комплексу мешканці зможуть відпочивати, займатися спортом і йогою, зустрічатися з друзями і влаштовувати сімейні вечори з барбекю.

Для дітей передбачені ігрові зони для різних вікових груп, а для молоді та дорослих - спортивні майданчики.

Автори проекту знайшли такі цікаві рішення для наповнення громадського простору комплексу, що двір ЖК "Калейдоскоп" стане унікальним простором для відпочинку, а у вільний час мешканцям не захочеться залишати прибудинкову територію.

Житловий комплекс "Калейдоскоп" від компанії INGRAD Development Group - це семиповерховий двосекційний будинок клубного типу, 120 комфортних квартир площею від 35 до 67 квадратних метрів, 42 паркомісця з зарядкою під електрокари, затишний "двір без машин", закрита територія, що охороняється і всього лише 850 $ за квадратний метр. При цьому всі квартири пропонуються покупцям з уже готовим ремонтом і меблями.

Детальніше про наявні пропозиції, умови розстрочки і численних акціях можна дізнатися на офіційному сайті житлового комплексу "Калейдоскоп" .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися