В Одесі правоохоронці привітали дітей з Днем святого Миколая

Свято влаштували для малюків, хто втратив батьків на фронті

Правоохоронці Одещини привітали дітей своїх колег, які загинули або були поранені. Хлопців та дівчат запросили спочатку до кінологічного центру, де на них чекали пухнасті миколайчики – милі, лагідні, чемні та дуже розумні службові собаки, вбрані по-святковому. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції.

Керівник обласної поліції Іван Жук привітав усіх зі святом і вручив дітям солодкі та корисні у побуті подарунки.

“День святого Миколая – одне з найчарівніших свят, на яке відбуваються дива: вдома з’являється особливий затишок, під подушками – подарунки, а в наших серцях – віра у здійснення заповітних мрій. Тож нехай збуваються всі ваші найдобріші бажання"”, - сказав полковник поліції під час чаювання та спілкування з дітьми.

А далі дітей чекала вистава в Одеському обласному центрі української культури. У захопливій музичній феєрії зі Сніговою Королевою та Святим Миколаєм діти дізналися історію виникнення свята, пограли з казковими героями в рухливі ігри, поспівали чудових українських пісень, отримали подарунки і, знову ж таки, зарядилися позитивом.

“Я вітаю усіх дітей з Днем святого Миколая і зичу вам міцного здоров’я, добробуту, щасливих посмішок та доброї долі у нашій рідній країні, яка неодмінно буде переможницею”, - ще раз привітав дітей начальник ГУНП в Одеській області Іван Жук.

Раніше “Коментарі” писали, що в Міському саду з’явилася ялинка єднання. До Дня ЗСУ та Дня Святого Миколая члени Парламенту старшокласників прикрасили кілька ялинок. Іграшки учні виготовляли самостійно. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися