В Одеській області оголосили штормове попередження: куди звертатись якщо зникне світло

Укргідрометцентр оголосив в Одеській області перший рівень небезпеки

За прогнозами синоптиків, на 8 грудня Одеська область готується до погіршення погодних умов, зокрема, очікується ожеледиця та налипання мокрого снігу. Ці погодні умови можуть спричинити обрив проводів та можливі відключення електроенергії. Про це повідомляє ДТЕК Одеській електромережі.

З метою попередження можливих аварій та надання невідкладної допомоги, бригади ДТЕК Одеські електромережі переведені у режим підвищеної готовності. Це дозволить їм оперативно реагувати на будь-які випадки та у найкоротший термін відновлювати електропостачання.

Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі. Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним, – йдеться в повідомленні. 

Куди звертатись якщо зникне світло

  • приватні повідомлення на сторінці фейсбук;

  • спеціальна форма на сайті в розділі "Відсутня електроенергія?";

  • зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені;

Нагадаємо, сьогодні, 8 грудня в частині Одеси не буде світла. Електропостачання буде відсутнє у споживачів Центрального РЕМу. Адреси відключень світла можна подивитись за посиланням

Зазначимо, вже зовсім скоро одесити почнуть отримувати перші платіжки за тепло, отже загальна сума за комунальні послуги яку доведеться сплатити в грудні значно зросте. Всі ціни на комунальні послуги, як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися