На Одещині розпочали ремонт дев’яти контрольно-пропускних пунктів: де тривають роботи

Роботи виконуються за кошти державного бюджету

На Одещині ремонтують контрольно-пропускні пункти. Так, наразі на 9 КПП в Одеській області, які перебувають на балансі Служби відновлення, розпочаті та тривають роботи з поліпшення їх стану в рамках робіт з поточного ремонту. Це важливо для економіки країни, адже більшість імпорту та експорту наразі транспортується саме автошляхами.

Де саме тривають ремонтні роботи 

- КПП "Рені - Джурджюлешть" - ремонт та відновлення роботи громадських вбиралень, ремонт приміщень в адміністративній будівлі, ремонт дорожнього покриття та роботи з благоустрою території.

- КПП "Табаки - Мирне" - ремонт громадських вбиралень,ремонт приміщень в адміністративній будівлі, ремонт дорожнього покриття та роботи з благоустрою території.

- КПП "Старокозаче - Тудора" - ремонт та відновлення роботи громадських вбиралень, ремонт приміщень в адміністративній будівлі, ремонт дорожнього покриття та роботи з благоустрою території, оновлення системи зовнішнього освітлення.

- КПП "Виноградівка - Вулкенєшть", "Долинське - Чишмікіой", "Нові Трояни - Чадир-Лунга", "Малоярославець 1 - Чадир-Лунга", "Серпневе 1 - Басарб'яска", "Лісне - Сеіць" - встановлення модульних санітарних вузлів, влаштування огородження, ремонт дорожнього покриття та благоустрій.

Всі поточні ремонти планують повністю завершити до вересня 2024 року, а до кінця 2023 року мають завершити роботи з ремонту громадських вбиралень та встановити модульні санітарні вузли. Роботи виконуються за кошти державного бюджету.

Нагадаємо, що в березні цього року Кабмін ухвалив рішення про передачу 29 КПП через державний кордон в підпорядкування Агентства відновлення. Передано вже 26, ще 3 у процесі передачі. Служба відновлення в Одеській області відповідає за 9 пунктів пропуску через державний кордон. Це дозволить Агентству більш комплексно планувати й реалізовувати проєкти для поліпшення логістики з країнами-союзницями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися