В Одесі під час пожежі в гуртожитку загинув чоловік: деталі

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події

Наразі одеські поліцейські розслідують обставини пожежі та загибелі чоловіка у гуртожитку. Сьогодні близько п’ятої години ранку на вулиці Академіка Воробйова сталася пожежа. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Унаслідок  загоряння, що сталося на другому поверсі будівлі, повністю згоріла одна з кімнат та частково пошкоджено коридор. Попередньо, пожежа сталася унаслідок необережного поводження з електроприладами.

Після того, як пожежники ДСНС ліквідували пожежу, рятівники виявили у згорілій кімнаті тіло громадянина, який в ній проживав. Попередня причина смерті чоловіка - термічні опіки.

З місця події вилучили електричний обігрівач та фрагменти кабелю з термічними пошкодженнями, які будуть скеровані на експертизу.

“За даним фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження буде призначено пожежно-технічну та судово-медичні експертизи для встановлення причин виникнення пожежі та смерті чоловіка”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що 10 грудня пожежники ліквідували пожежу, яка сталася в житловому будинку на площі 250 м². Так, сьогодні, о 03:45, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Одеському районі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. По прибуттю рятувальники встановили, що горить дах одноповерхового житлового будинку. Вже 04:24 пожежа локалізована, а за годину пожежа була повністю ліквідована Наразі встановлюються причина пожежі та збиток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися