В Одесі вилучили амфетамін та PVP у чоловіків: деталі

Обом правопорушникам загрожує позбавлення волі

Одеські поліцейські викрили двох чоловіків в незаконних оборудках з психотропними речовинами у великих розмірах. Обох правопорушників викрили у Київському районі Одеси. В одного вилучили амфетамін, а в другого – PVP. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Першого правопорушника поліцейські виявили неподалік поштового відділення на вулиці Варненській. Слідчі вилучили у нього поліетиленовий згорток з психотропною речовиною – амфетаміном в особливо великих розмірах. Чоловік пояснив, що замовив психотроп через інтернет-мережу, отримав поштою та зберігав нібито для особистого вживання.

Другого порушника – водія легковика – поліцейські зупинили на вулиці Дмитра Донського за підозрою у керуванні транспортним засобом у стані сп’яніння. Під час складання адміністративних матеріалів виявилося, що містянин має при собі “солі”, які з його слів він знайшов на вулиці та зберігав для себе. 

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими в ході розслідувань, першому фігуранту слідчі повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини без мети збуту в особливо великих розмірах за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Другому - за ч. 2 ст. 309 ККУ у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні психотропної речовини у великих розмірах без мети збуту. За цей злочин підозрюваному загрожує покарання штрафом від 34 до 85 тис. гривень або позбавленням волі на строк до трьох років”, - йдеться в повідомленні поліції. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися