На Одещині водій наїхав на дівчинку, коли та перебігала дорогу: деталі

Поліцейські перевірили кермувальницю на стан сп'яніння, вона була твереза

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Білгород-Дністровському районі, унаслідок якої постраждала дитина. Аварія сталася вчора близько 18-ї години в одному з сіл Лиманської територіальної громади. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

За попередньою інформацією правоохорнців , водій автомобіля “Chery” наїхала на 14-річну дівчину, коли вона вийшла з автобуса і почала перебігати дорогу у невстановленому місці. Водійка застосувала екстрене гальмування, проте зупинити транспортний засіб не змогла. Після наїзду на дитину вона з’їхала в кювет, де в’їхала у дерево. 

Самостійно виїхавши з кювету, жінка доставила потерпілу до місцевої лікарні, де дівчину госпіталізували з травмами голови та забоєм попереку. Поліцейські перевірили кермувальницю на стан сп'яніння, вона була твереза.

“Наразі вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобам, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди”, - повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині сталася ДТП, внаслідок якої загинув пішохід. Аварія сталася 9 грудня близько 19-ї години у селі Кароліно-Бугаз. Поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “Chevrolet” наїхав на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися