Як провести новорічні вихідні з дітьми: в Одесі відбудеться вистава “Украдене Різдво”

Одеський театр ляльок покаже “Украдене Різдво” для дітей та дорослих

Не дивлячись на війну та обстріли Одеси, Одеський академічний театр ляльок зробив за 2023 рік декілька прем’єр, а зараз готує особливу програму з прем’єрою вистави “Украдене Різдво” про сучасний час і маленьких українців. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів завліт Одеського академічного театру ляльок Юрій Ющенко.

“Ми багато працювали у 2023 році та зробили багато вистав як для дітей, так і для дорослих. Для маленьких ми зробили нову виставу “Фарбований Ліс“ за твором українського класика Івана Франка. Наша колекція поповнилася виставою казки “Івасик-Телесик, або Похована торба”. А для дорослих в нас вийшла “Сон в літню ніч” за Шекспіром у постановці Євгена Різниченко, яка має шалену популярність. Капітально відновили дві вистави “Кадіш пам’яті жертв Голокосту” та “Мертві душі” за Миколою Гоголем”, – повідомив Юрій Ющенко.

На свята буде особлива програма для дітей, і ніхто не зможе заважати маленьким одеситам радіти святам та бути щасливими, не дивлячись на агресію російської федерації.

“На різдвяні та новорічні свята для дітей ми завжди готуємо нову виставу. Це наша традиція. На цей раз ми робимо прем’єру “Украдене Різдво”. Джерелом натхнення якої став Іван Якович Франко. Це експериментальна подія. Ініціаторами стали наші молоді митці режисер Артем Теляшенко та художник-постановник Юліана Карєва, актриса, але пробує себе художником. Це повністю оригінальна вистава, яка відзеркалює наш складний час, там багато веселих, кумедних, так і серйозних моментів. Її треба дивитися всією родиною. З 23 грудня по 7 січня практично кожен день ми працюємо для дітей, в яких наші вороги хочуть вкрасти дитинство, але в них нічого не вийде. Ми все одно будемо радіти життю”, – підсумував завліт театру ляльок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


A

22 грудня 2023, 18:38

Вже завтра ми готовi прийняти глядачiв! Сподіваємось, вам сподобається!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися