Народжуваність на Одещині: скільки дітей з’явилось на світ минулого тижня

На Одещині хлопчиків з’явилося на світ більше, ніж дівчаток

Загалом протягом минулого тижня на Одещині народилось 162 маленьких українців. За період з 11 грудня по 17 грудня поточного року серед малюків, що зʼявились на світ: 80 хлопчиків та 82 дівчинки. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації. 

Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають 5968 жінки, 796 із них - ВПО.

“Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.

Іменини у грудні 2023: хто відзначає День ангела і як назвати дитину

18 грудня - Геннадій, Захар, Ілля, Сава, Сергій

19 грудня - Максим, Микола

20 грудня - Антон, Василь, Григорій, Іван, Ігнатій, Лев, Михайло, Никифор, Ніл, Павло, Петро, ​​Сергій

21 грудня - Анфіса, Кирило

22 грудня - Олександр, Ганна, Василь, Володимир, Софрон, Степан

23 грудня - Олександр, Олександра, Олексій, Анатолій, Ангеліна, Анна, Григорій, Євген, Іван, Костянтин, Михайло, Микола, Петро, ​​Сергій, Степан, Тетяна

24 грудня - Данило, Іван, Лука, Микола, Петро

Нагадаємо, в Одесі розпочато безоплатну вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Для щеплень використовується вакцина Гардасил, яка забезпечує ефективний захист від чотирьох найбільш поширених видів вірусу папіломи, що найчастіше спричиняють онкозахворювання репродуктивної системи. Вакцину придбано за кошти муніципального бюджету Одеси в рамках Міської цільової програми “Здоров'я”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися