Спортсмени з Одеси стали призерками чемпіонату України із синхронного плавання

Підготувала спортсменок заслужений тренер України Ольга Ніколайчук

На минулому тижні в Києві відбувся командний чемпіонат України із синхронного плавання. Одесу на турнірі представляли вихованки Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Чорноморець”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Спортсменки з Одеси блискуче виступили на змаганнях, виборовши 10 медалей: одну золоту, п’ять срібних та чотири бронзових.

Владислава Кочерба стала чемпіонкою України в сольній програмі та срібною призеркою у змаганнях технічних груп, довільних груп та акробатичних груп. Єлизавета Сєдова та Софія Саруханян здобули срібні медалі в комбінованій програмі та бронзові нагороди у змаганнях довільних і технічних груп. За підсумками змагань Владиславу Кочербу було включено до основного складу національної збірної команди України.

Раніше “Коментарі” писали, що на минулому тижні пройшло чемпіонат України з дзюдо серед молодших юнаків та дівчат до 15 років. Змаганні відбулися в Ужгороді, у спорткомплексі “Зінедін”. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Усього спортсмени Одеської області вибороли на чемпіонаті шість медалей: одну золоту, одну срібну та чотири бронзових.

Крім того, відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів 2005 року народження та старших. Змагання пройшли в Полтаві. На турнірі успішно виступили одеські спортсмени. Про це повідомили в Одеській міській раді.  В мерії зазначили, що чемпіонат відбірковий, адже його переможці змагатимуться на міжнародних аренах за здобуття ліцензій для України на участь в Олімпійських іграх - 2024 у Парижі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися