Вісім років за ґратами проведе іноземець, який побив жінку в центрі Одеси

Іноземець отримав вирок суду за розбійний напад на одеситку

За результатами досудового розслідування поліцейських іноземець отримав вирок суду за розбійний напад на одеситку. Громадянин однієї з країн Закавказзя проведе вісім років за ґратами. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Навесні у Приморському районі Одеси правопорушник помітив на Соборній площі дівчину, яка розмовляла по телефону. Чоловік пішов за нею слідом, а в слушний момент ударив її ногою в обличчя. Коли потерпіла впала на тротуар, правопорушник відібрав у неї смартфон вартістю 14 тисяч гривень і втік.

Поліцію та “швидку” на місце події викликали перехожі. Медики госпіталізували постраждалу, їй діагностували перелом щелепи. Правоохоронці ж затримали правопорушника, він сховався у дворі на вулиці Преображенській. Там же поліцейські виявили і гаджет одеситки, який іноземець, злякавшись відповідальності, сховав у водостічній трубі.

“Зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, а саме у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством, небезпечним для здоров`я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому в період воєнного стану. За клопотанням поліцейських суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині чоловік побив знайомого через ревнощі. Наразі поліцейські повідомили йому про підозру за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмістянину. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися