На Одещині судимить чоловіків, які вирощували наркотики: що їм загрожує

Досудові розслідування поліцейські завершили та обвинувальні акти скерували до суду

Поліцейські відправили на лаву підсудних двох жителів Березівського району за наркозлочини. Один чоловік незаконно виростив коноплі та виготовив із маку макову солому, а другий – незаконно виготовив з конопель канабіс. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці володіли інформацією щодо незаконної діяльності двох молодиків. Так, поліцейські провели у них санкціоновані обшуки. В одного чоловіка виявили на земельній ділянці 18 кущів конопель, за якими господар дбайливо доглядав, в одній із кімнат будинку – в скляній банці та полімерному пакеті – макову солому, а в гаражі – пристрої для вживання наркотичних засобів з їх залишками.

У домоволодінні другого чоловіка правоохоронці виявили наркотичну речовину – канабіс.

Обидва чоловіки зазначили, що заборонені речовини вирощували тільки для власного вживання. 

“Вилучені з обох домоволодінь речові докази правоохоронці скерували на експертні дослідження, за результатами яких під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури висунули правопорушникам обвинувачення, залежно від скоєного, у незаконному посіві та вирощенні конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин, а також у незаконному придбанні, виготовленні і зберіганні наркотичних засобів без мети збуту”, - розповів начальник сектору дізнання Березівського районного відділу поліції Андрій Будько.

“Коментарі” писали, що одеські поліцейські викрили жителя Київського району у збуті наркотичних засобів. Правопорушник за рецептами отримував наркотичні засоби в аптеках і продавав людям. За попередньою інформацією поліції, наркозалежний чоловік, отримуючи “Метафін” за медичною програмою, частину препарату спрямовував на особисте лікування, а частину – на продаж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися