Вирощував наркотики для власного вживання:на Одещині судитимуть чоловіка

За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за оборудки з наркотичними засобами та вогнепальною зброєю. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Під час обшуку у жителя Татарбунар правоохоронці виявили понад три кілограми канабісу, а також саморобні пристрої для вживання наркотичних засобів із залишками екстракту канабісу. За даним фактом було розпочато досудове розслідування, і поки воно тривало, поліцейські з’ясували, що фігурант знову зберігає вдома наркотики.


В ході другого обшуку правоохоронці виявили у спальній кімнаті чоловіка пластиковий бокс з канабісом вагою понад 20 грамів, а у іншому приміщенні – стартовий пістолет, перероблений саморобним способом у гладкоствольну вогнепальну зброю.
Сам чоловік запевняє, що рослини з наркотичним вмістом висушив і подрібнив для особистого вживання, а пістолет нібито знайшов і зберігав без дозвільних документів.

“Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незаконному виготовленні, придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, зокрема в особливо великих розмірах, а також придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу. Ці злочини кваліфікуються за ч.ч. 1 та 3 ст. 309 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику за скоєне – до восьми років позбавлення волі”, - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.
“Коментарі” писали, що поліцейські викрили жителя Березівського району у незаконних оборудках з канабісом в особливо великих розмірах. Правоохоронці вилучили майже три кілограми наркотичного засобу, незаконно виготовленого правопорушником.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися