Одеські водолази пройшли навчання: що відпрацювали рятувальники

Водолази тренувались рятувати людей у воді

В Одесі водолази Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) активно вдосконалюють свої професійні навички та вміння. Рятувальники відпрацьовують усі можливі небезпечні ситуації, які можуть виникнути на воді. Про це повідомляє ДСНС України. 

Під час тренувань водолази ДСНС не лише створюють сценарії для відпрацювання можливих небезпечних ситуацій на воді, але й роблять свої дії автоматичними, готуючи себе до швидкого та ефективного реагування у реальних умовах.

Професіоналізм, витримка та відмінна фізична форма — це якості якими володіють водолази ДСНС. А щоб їх зберегти, вони постійно проводять тренування під час яких підвищують свій професійний рівень, незалежно від пори року, – йдеться в повідомленні. 

Навчання рятувальників 

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.   

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть залучені для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.

Читайте також