В Одесі продовжують підтримувати юну гімнастку, яка втратила ногу під час обстрілу

Олександра Паскаль втратила ногу через обстріл Затоки

Одеський Департамент фінансів продовжує допомагати Олександрі Паскаль, дівчинці, яка втратила ніжку внаслідок ракетного удару по Затоці в травні 2022 року. Дитина вже отримала сучасний протез та активно займається гімнастикою. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Ми захоплюємося силою характеру цієї маленької дівчини. Завдяки благодійному збору, проведеному працівниками Департаменту, Саша отримала найсучасніший біонічний протез. І ось вже майже рік, як вона повернулася до активного життя та занять художньою гімнастикою, – зазначила  заступниця міського голови — директорка Департаменту фінансів Одеської міської ради Світлана Бедрега.

Напередодні Різдвяних і Новорічних свят працівники Департаменту відзначили маленьку Сашу, подарувавши їй торт та купальник для гімнастики та побажавши нових перемог на змаганнях.

Обстріл Затоки: що відомо

Щодо ракетного обстрілу, відзначимо, що 16 травня російська ракета зруйнувала базу відпочинку та дачі в Затоці, пошкодивши будинок родини. В результаті чого мати дитини отримала численні травми й частково втратила слух. Маленька Олександра внаслідок атаки окупантів втратила ногу. Дитина перебувала у реанімації два тижні. Згодом пройшла тривале лікування та реабілітацію в Австрії. 

Нагадаємо, що Міністерство внутрішніх справ відзначили вісім сміливих дітей, які постраждали від агресії російської федерації. Нагородили й семирічну Олександру Паскаль, яка втратила ногу внаслідок ракетного удару по курортному селищу Затока в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися